High Chaparral

Solen steker, blickarna spänns och duellen är bara ett par sekunder ifrån. 1, 2, 3 – Pang. Välkommen till Vilda Västern och sommarens stora äventyr.

Att besöka High Chaparral är som att kliva rakt in i Vilda Västern, så som det såg ut på 1870-talets i Amerika. Här finns karaktärer, shower och upplevelser som gör ditt besök spännande, lärande och äventyrligt. På High Chaparral är det viktigt att vara tillsammans. Det är grunden och drivkraften bakom allt som de gör. Därför bjuder de ofta in dig som besökare till att vara delaktig i både shower och upplevelser.

High Chaparral är en värld full av fängslande shower, fascinerande hjältar så som Lucky Luke och Zorro men även skurkar som bröderna Dalton och tågrånare Det finns salooner med god mat och dryck. Ta en tur till Buffalo Island och kolla på parkens bisonoxar och se hur den amerikanska ursprungsbefolkningen levde. Ett stenkast därifrån finns Old Mexico där du kan stöta på Zorro och hans vänner - och ovänner. Ja, här finns något för alla! High Chaparral har även övernattningsmöjligheter för den som vill stanna här länge, både Wild West in och camping finns i direkt anslutning till parken.

Så dra på dig bootsen, sadla hästen och ladda knallpulverpistolen för nu är du i Vilda Västern.