Gnosjö Vandrarhem

I Töllstorps gröna fritidsområde ligger vandrarhemmet. Du bor i trevliga fyrbäddsrum med pentry. Här har du motionsspår och simhall runt hörnet, och tar dig snabbt till vilda västernäventyret High Chaparral och Isabergs golfbana och skidparadis.

Gnosjöandan är riksbekant. Men i Gnosjö är det rika fritidslivet minst lika viktigt. I Töllstorps fritidsområde runt Töllstorpasjön får du en stor portion av motion och rekreation och en rejäl dos gedigen småländsk natur.

I Töllstorps fritidsområde ligger även det nybyggda vandrarhemmet. Här bor du i fyrbäddsrum med kök för självhushåll. Det finns terrass till varje rum och inbjudande lek- och grillplats på tomten. Boendet är handikappanpassat.

Härifrån tar du dig snabbt till vilda västernäventyret High Chaparral, Isabergs golfbana och till Isabergs skidparadis. Från vandrarhemmet utgår vandringsleder till nationalparken Store Mosse och naturreservatet vid Isaberg. Store Mosse är Sveriges största myrmarksområde söder om Lappland. Här vandrar du eller fiskar i någon av de idylliska sjöarna.

Töllstorps fritidsområde Fritidsvägen 6