! Detta evenemang har redan varit

Bokcafé

Bibliotekspersonalen tipsar om böcker utifrån olika teman och bjuder på gott fika.

Bokcafé Påskekrim 4/4 I Norge är påsken synonymt med deckare och thrillers. Det är då norrmännen kryper ner under filten i sin hytte efter en tur på fjället och myser med flera goda och spännande böcker. Detta har norrmännen snart gjort i 100år och vi kan ju inte vara sämre  Därför bjuder vi in till ett bokcafé med tema ”Påskekrim” där vi tipsar om nya deckare och thrillers från när och fjärran. Välkomna!

Bokcafé Återbruk 16/5 Idag är det stora bokbytardagen. På många platser i vårt avlånga land (så även på biblioteket i Gnosjö) kan man lämna in en eller flera böcker för att byta till sig något bättre. På dagens bokcafé tipsar vi om böcker och författare som varit ”tysta” ett tag, men som är värda att få komma upp på tapeten igen.

Bokcafé Semester och fotboll 13/6 Nu är sommaren här och snart även semestern för många. På vårt bokcafé tipsar vi om böcker som passar lata dagar på stranden, i hängmattan eller kanske under en filt en regnig dag. Vi tipsar om feelgood, deckare och böcker som kan kombineras samtidigt som man följer tjejernas äventyr i fotbolls-VM.

Gnosjö bibliotek Storgatan 8