DTM-RACING SVERIGE 2020

Scandinavian Raceway återvänder till det internationella rampljuset när racingserien DTM för första gången någonsin kommer till Sverige sommaren 2020.

Racingtävlingen kommer att gå av stapeln den 12-14 juni 2020, på den världsberömda motorbanan i Anderstorp. Deutsche Tourenwagen Masters, DTM, är ett av världens största mästerskap för touring car-bilar. Arrangörer är Anderstorp Racing Club, tillsammans med DTM. Detta blir årets racinghändelse i Sverige!

Mer info om biljettbokning gå vidare här!

TIPS PÅ BOENDEMÖJLIGHETER UNDER DTM

Söker du boende under DTM den 12-14 juni 2020? Här kommer lite tips på boendemöjligheter i Gislaveds kommun och i närheten.

Besök Sova här på Västra Småland Gislaved & Gnosjö!

Håll även utkik på DTM-uthyrning av boende, en bit längre ner på Sova-sidan. Här kommer vi löpande lägga upp information om boenden som hyrs ut i samband med DTM eventet. Vill du själv hyra ut under DTM och undrar hur du ska gå tillväga? Skriv till turism@entergislaved.se

För fler tips på boende i området besök externa webbsidor som Stugknuten, Airbnb, Novasol och Trivago eller boka boende i en angränsande kommun.

Angränsande kommuners besökssidor!

(På dessa kommuners webbsajter kan du hitta boende på drygt en timmes resväg från Anderstorp).

Boka biljett

En helgbiljett (fredag-söndag) kostar mellan 59-89€ (ca. 630-950 SEK) beroende på läktare. Priset på endagarsbiljetter varierar från 10€ (105 SEK) på fredagen till upp till 79€ (840 SEK) på söndagen.

Scandinavien Raceway Anderstorp Nennesmovägen 20