! Detta evenemang har redan varit

Metropolitan – Valkyrian

Sist ut bland de operor som sänds från Met i New York till oss i Torghuset, Smålandsstenar, är Wagners Valkyrian.

I Mets uppsättning av Valkyrian spelas krigsgudinnan Brünnhilde av sopranen Christine Goerke. Hennes möte med tvillingarna Siegmund och Sieglinde, som sjungs av Stuart Skelton och Eva-Maria Westbroek, leder henne på en resa från gudinna i Valhall till människa på jorden. Philippe Jordan är dirigent.

Torghuset visar Valkyrian lördagen den 30 mars (direktsänt). Enkel pausmeny ingår i biljettpriset och givetvis ser vi till att det blir extra feststämning i huset den här dagen.

Det är genom Folkets Hus och Parker som Torghusets biograf nu har fått möjligheten att sända sex av de operor som står på Mets repertoar säsongen 2018-2019: Aida (13/10), Flickan från vilda västern (10/11), La traviata (15/12), Carmen (2/2), Regementets dotter (2/3) och Valkyrian (30/3).

Mets direktsändningar på bio har setts av mer än 24 miljoner människor sedan starten 2006. Den nya säsongen når mer än 2 200 biografer i 70 länder på sex kontinenter. I Sverige är det 150 biografer som sänder Mets operor, varav Torghuset är en av dessa. Alla operor är textade på svenska.

Boka biljett

370 kr inkl enkel pausmeny

Torghuset, Smålandsstenar TorghusetTorggatan 1Smålandsstenar