! Detta evenemang har redan varit

Filmfestival i Torghuset

Nu blir det festivalstämning i Torghuset. Under höstlovet bjuder vi in till filmfestival för alla åldrar. Först ut är Vem lurar Alfons.

Totalt står 14 nya filmer på bioprogrammet under veckan. Ett par av filmerna visar vi dessutom mer än en gång. Biljettpriserna till filmfestivalen är något alldeles extra. Tre priskategorier finns: Knatte 20 kr, barn 40 kr och vuxen 50 kr.

Förutom filmfestivalen har vi två specialföreställningar under höstlovsveckan exklusivt för fritids, där de får gå på bio utan att det kostar något.

Det är första gången Torghuset arrangerar en filmfestival och att det blev just på höstlovet är såklart för att många är lediga då och det blir lättare att besöka oss. De senaste två åren har vi tvingats ställa in den annars så välbesökta Ungdomsfestivalen här i huset. Självklart är det pandemin som har gjort att inget har varit som vanligt för någon. Men nu kan vi iallafall glatt meddela att det blir en filmfestival.

Medarrangör till festivalveckan är Medborgarskolan. Sponsor är Burseryds Mekaniska. Kulturbidrag har vi fått från Region Jönköpings län.

Boka biljett

Torggatan 1, 333 30 Smålandsstenar